GEO- BREIN

Geocaching . GeoSpy . Figibox . Outdoor activiteiten

 
INTRODUCTIE

Geo-Brein is dé plaats waar je moet zijn om alles te weten te komen over geocaching, GeoSpy en andere outdoor activiteiten.

Laat ik me mezelf eerst even voorstellen: mijn naam is Ruben H. en sta in het geocachingwereldje beter bekend als GEO-BREIN. Onze nickname is in april 2015 veranderd naar de naam van deze website. GEO-BREIN staat voor mezelf en mijn lieftallige vrouwtje Cathy V. Wij hebben samen twee prachtige dochters en het moet niet gezegd dat het hele gezin verzot is op geocaching (de papa is wel het meest geobsedeerd). Dankzij hun steun, geduld en uithouding kon deze website tot stand worden gebracht en wordt deze dagelijks up-to-date gehouden.

Je zal hier allerhande zaken terugvinden zoals reviews over geocaching software, hulpmiddelen bij het geocachen, verhalen en avonturen van geocachers en nog tal van interessante artikelen i.v.m. geocaching.

Ook GeoSpy en Figibox komen hier aan bod. Dat zijn nog zo een leuke hobbies die perfect kunnen gecombineerd worden met geocaching. Ken je GeoSpy en Figibox nog niet? Ga dan snel even kijken naar de Outdoor Activiteiten.

 

banner_notext_390

Geo-Brein is dus dé plaats om te zijn!!! Echter kunnen we dit niet alleen. Jullie inbreng is meer dan nodig om steeds met nieuwe zaken naar buiten te kunnen komen. Jullie zijn de drijfveer achter Geo-Brein! Maak dus gretig gebruik van de website én laat jullie horen.

OUTDOOR ACTIVITEITEN
 

GEOCACHING

Geocaching is een outdoor activiteit waar door middel van een GPS naar schatten wordt gezocht. Die schatten noemen we geocaches. Een geocache bestaat uit een doos (container) waarin een logboek aanwezig is en eventueel ruilspullen (goodies).

Lees meer >>

 

GEOSPY

GeoSpy is een outdoor activiteit waar door middel van een GPS gezocht wordt naar bezienswaardige locaties. De locatie en/of een voorwerp moet worden vastgelegd op foto en die plaats je bij je log als bewijs dat je de locatie hebt bezocht.

Lees meer >>

FIGIBOX

Met Figibox verander je jouw berichten in schatten. Je kan boodschappen achterlaten voor iemand speciaal of voor het grote publiek, je kan citytrips uitstippelen, enz. De mogelijkheden zijn legio.

Lees meer >>

BIJDRAGEN

handen dragen bij

Ook jij kan bijdragen

Geo-Brein heeft JOU nodig!!!

Ook jij kan je steentje bijdragen aan de website:
  •  Schrijven van avonturen
  •  Aanbrengen van reviews over bepaalde software (gaande over outdoor activiteiten)
  •  Zelf een artikel schrijven i.v.m. outdoor activiteiten
  •  Doneren van goodies (ruilspulletjes), coins, trackable items, ...
Lees meer >>
ARTIKELS

In de sectie ARTIKELS vind je alle artikelen terug die ooit werden geschreven voor Geo-Brein.

Je vindt er een variëteit aan informatie over geocaching, GeoSpy en andere outdoor activiteiten. Er worden reviews geschreven voor software die het geocache-gebeuren aangenamer en/of makkelijker maken, handleidingen worden aangeboden voor bepaalde (geocaching) software, geocaching- en GeoSpy-avonturen worden neergepend en gepubliceerd, wedstrijden en lotingen worden georganiseerd, hulpmiddelen worden aangeboden om geocaching mysteries en multies tot een goed einde te brengen en nog zoveel meer!

Op de website kan je gebruik maken van de menubalk bovenaan, alsook de zoekbalk, categorieën, archieven en recentste berichten, die terug te vinden zijn in de rechter kolom.

Kortom ... treed binnen in de wereld van Geo-Brein, maak het jezelf gemakkelijk en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!!!

HOT TOPIC:

LINKS

Linkjes mogen niet ontbreken. Linkjes zorgen voor reclame voor Geo-Brein, maar dat verdient ook een wederdienst.

Vandaar dat we met alle plezier een hele aparte pagina wijden aan alle nuttige links i.v.m. outdoor activiteiten.

Maar ook een paar nuttige linkjes van vrienden en kennissen worden in de lijst opgenomen.

Lees verder >>

Adverteerders
Translate »